onsdag 4 augusti 2010

Vitt bälte?Mitt tidigare inlägg om läkaren jag mötte på MVC härom kvällen upprör och berör, tack snälla för era rara och uppmuntrande kommentarer! Har inte tänkt träffa honom igen, vi får verkligen hoppas att han var extrainkallad och inte jobbar där i normala fall. Ska ta det hela med min barnmorska nästa gång vi ses!

Idag har jag i posten tagit emot två gördlar/bälten tack vare en av mina rara leverantörer. De är av märket Carriwell och finns i svart och vitt. Idag hade på mig det ena på lagret när jag packade varor och lyfte kartonger och, peppar peppar, det verkar funka ganska bra! Det känns i alla fall klart bättre än det gjorde sist jag varit där och jobbat.
Kram,
Matilda K

2 kommentarer:

 1. hade missat det där inlägget. vilken jäkla pucko!
  tyvärr är det lite så, att när man är gravid så ska alla krämpor genomlidas i det tysta. jag blev sjukskriven igår 50%, för foglossning. (ska ju ha i mitten av september) tydligen är det inte helt lätt att få det att gå igenom inom försäkrigskassan. inte ens folk som måste använda kryckor har varit en självklarhet för. sjukt!
  om det hade varit en manlig åkomma, så hade det gått lättare. hm... nu hetsar rödstrumpan i mig upp sig. eller är det hormoner?

  SvaraRadera
 2. Åå, Lotta, det låter inte roligt. Tur att det inte är så långt kvar till mitten av september! Jag har hört detsamma om FK så mitt hopp är inte stort vad gäller sjukskrivning...
  Kram

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!