fredag 13 augusti 2010

Rosor och ett dopp i grytan

Underarbete fram till lunch, taket blev kanon tack vare en extra strykning och efter det fick jag så äntligen sätta igång med själva tapetseringen. Det blir så fint, jag är mer än nöjd. Snickerierna är grundmålade men vi inser (i vanlig ordning) att allt tar längre tid än vad vi räknat med så golv och färdigstrykning av snickerier blir vi inte klara med denna resa. Ett skäl att genast planera in nästa besök! Kanske kanske blir det en vända till i september om vi har tur. När vi bröt upp för i kväll och skulle åka tillbaka till svärmor sa världens bästa Karlsson åt mig att klä av mig. ? Under tiden jag tapetserat hade han i smyg värmt vatten och fixat till vårt lilla "utespa"... Otroligt skönt att bada ute under klar himmel, det ångade om vattnet och det var alldeles stilla och tyst. Nu ska vi se en film och koppla av, i morgon är sista dagen och det återstår en hel del att färdigställa.
Kram,
Matilda K  

6 kommentarer:

 1. Hej på dig!
  Jill heter jag och är in och tittar på dig blogg, Jag älskar era tapeter och alla fina färger. Ni gör verkligen ett bra jobb, helst med tanke på att ni har lång resväg. Lycka till i sovrummet, det blir nog lika fint som resten!
  Ha det fint/jill

  SvaraRadera
 2. Vilken skillnad!! Superfint blir det:)
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Wow så fint det blir! TApeten är jättefin. Utebadkaret så underbart ut!

  SvaraRadera
 4. Ser härligt ut det där!

  Tråkigt med mf:et men härligt med ett nyårsbarn! Bf för oss är 21 jan men får se vad som sägs på RUL om ett par veckor.

  kram Mia

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Så fint ni gör! Helt fantastiskt!
  Vi har varit bortresta i helgen och pratat mycket bastu och badkar. Såg nu ert utebad och det ser ju helt supermysigt ut. Nåt speciellt vi bör tänka på ifall vi får för oss att gräva ner ett badkar? :)

  Ha det gott!

  //Heidi

  SvaraRadera
 6. Hej Jill, roligt med en "ny" läsare som jag inte kände till innan : )
  Hej Heidi, vad gäller badkaret vet jaginte vad jag ska tipsa om direkt, vårt ligger nergrävt på sandbotten (hela tomten är ju sand i princip under litet lager jord) och det kan ju vara bra eftersom vattnet rinner ut lättre då när vi drar ur proppen...
  Kram på er!

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!