lördag 14 augusti 2010

Sista dagen för den här gången


Det var trixigt att tapetsera under tidspress, allra helst eftersom jag missberäknat tapetåtgången (eller slarvat lite vid tillskärningen) Jag är kort en rulle. Det blir inga fina efterbilder, den här gången. Golvet hann vi inte heller med, tidsoptimister som vi är. Ja ja. Jag ber att få återkomma i ärendet sovrummet med andra ord!
Korgstolen hann dock bli klar och står nu i övre hallen som snart är klar den också. Plötsligt fick jag användning för mammas gamla randiga bolsterkuddvar.
Dagen avslutades med nakendopp i båthuset hos Margot och Bernt. Helt plötsligt försvann solen och det kom en åskskur, har inte badat i regn sedan jag var liten. Efter tillhörande bastubad blev vi bjudna på surströmmingsmiddag. Efterrätt med nyplockade skogshallon och glass, vilket kalas!
I morgon bitti reser vi hemåt igen och nu får jag hålla mig ända till slutet av september för då planerar vi en sista tur upp hit på den här sidan året...
Kram på er,
Matilda

3 kommentarer:

 1. Vilken härligt glad fotölj:)

  Jag är också tidsoptimist. Jag har trott nu i två somrar att vi ska ge oss på att måla sovrumsgolvet i stugan...men...nä...inte i år heller;)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Gud så fin korgstolen blev! Det där med att överskatta ens egen förmåga känner jag igen.... Jag är precis likadan!
  Vilket härligt båthus!

  Kram Lotten

  SvaraRadera
 3. Jag är också tidsoptimist!!!
  Vad läcker korgstolen blev. Helt rätt färg för stolen. Den blev bara såå... fin. Vilken kanon tipp ni har. Hos oss får man inte ta något. tillråga på allt går en gubbe och håller koll.
  Det lät som ett härligt avslut på helgen.
  Kram kattis

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!