tisdag 10 augusti 2010

Here I come

Så här ser sovrummet i torpet ut i skrivande stund. Det låg en gammal linoliummatta på golvet som vi hivade det första vi gjorde. Medaljongtapet som hänger på sista versen och ett trist tak som är beigemålat samt beiga snickerier. 
Ikväll åker vi upp till torpet och hugger i allt vi orkar i 4 dagar framöver. Följ med på resan via bloggen.
Kram,
Matilda K

9 kommentarer:

 1. Hejsan!

  Har följt din blogg ett bra tag nu och ville bara säga att jag gillar din stil -och blogg. Det hela blir inte sämre av att du ibland bloggar från ert torp i Västerbotten. Skellefteå är "my hometown", så det känns lite extra roligt. Ha en fortsatt underbar sommar - än är det mycket kvar! //Sara

  SvaraRadera
 2. Hej Sara,
  vad skoj att höra från någon som kikar in och läser här...ibland är det så tomt bland kommentarerna att jag liksom glömmer av att det faktiskt finns läsare : )
  Jag gillar Skellefteå!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Halloj - du inspirerar och imponerar! Vad får du all tid och energi ifrån. Allt du gjort på några veckor hinner jag knappt på ett år! Önskar jag hade samma kraft och vilja som ni verkar ha. Det är så roligt att se hur ni förändrar ert torp till ett helt fantastiskt ställe!
  Å så gillar jag ju Russinet såklart - favorit!
  Massor av tack från Lisa i Örebro

  SvaraRadera
 4. Hej Mathilda
  Erat sovrum ser ut ha alla fötutsättningar till att kunna bli lika fint som alla andra projekt. Jag blev insperarad av den första bilden där en härligt grå dörr visas. Vi har likadana dörrar i furu hemma, som efter 12 år tappat sin charm. Vill inte ha vita dörrar av praktiska skäl, vackert men fort smutsigt. Hur är dörren på bilden behandlad i nuläget? Jag gillar när det ser lite använt ut!!!
  Kram Kattis ( Hoppas att du och Världens bästa Karlsson njuter av våran härliga sensommar)

  SvaraRadera
 5. Hej Matilda!
  Tusen tack för alla skyltdockorna! Perfekt för idag rasade det in en himlans massa höstkläder i affären :) Ska bli kul att dressa upp alla de tolv små dockorna :)

  Fantastiskt torp ni har! Spännande med allt fixande, det blir urfint!

  Ha det så jättebra, vi hörs! Nu lovar jag att inte läsa i smyg ;-)
  Sofia

  SvaraRadera
 6. jag tycker tapeten ser härlig ut... men det ska bli spännande att se vad ni fixar till.

  SvaraRadera
 7. Hej Mathilda
  Jag är fortfarande seriöst nyfiken på hur den grå dörren är behandlad i nuläget ; )

  SvaraRadera
 8. Hej Kattis!
  Å, jag hade missat din fråga inser jag nu. Jag är dessvärre inte helt hundra på svaret här. Det kan vara så att dörren du ser på första bilden bara är grundmålad av oss, det kan också vara gammal färg. Jag själv har inte hunnit till dörrarna förutom de vi slipat av och grundat för målning. Jag kan ju tyvärr inte kolla heller : ) förrän i slutet av september...
  Men jag kan tänka mig att det du nog skulle gilla det här inslaget som jag hittade.
  http://www.google.se/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_zPGiaZKKd4M/S98kSvgyteI/AAAAAAAABmk/v-j4DeZXAgM/s800/linoljefarg_mala_gammalt_golv.jpg&imgrefurl=http://lundagard.blogspot.com/2010/05/om-vara-golv-och-hur-vi-gjort.html&usg=__wqPL_FjuGzcw70GGNyZmEz4FPK4=&h=371&w=560&sz=76&hl=sv&start=37&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=o400dvSwbp0M1M:&tbnh=88&tbnw=133&prev=/images%3Fq%3Dp%25C3%25A4rlgr%25C3%25A5%26start%3D20%26um%3D1%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26rlz%3D1T4ADBS_svSE330SE330%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1

  Hoppas länken funkar, annars hör av dig, jag sparade sidan...
  Kram

  SvaraRadera
 9. Denna funkar...
  http://lundagard.blogspot.com/2010/05/om-vara-golv-och-hur-vi-gjort.html
  /Matilda

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!