onsdag 4 augusti 2010

och apropå hotell...
Funderar på hur man kommer upp och framförallt in?

kan man ju inte annat än beundra dessa kreativa skapelser som inte är (bara) konstnärliga installationer utan faktiskt hotellrum! Treehotel ligger i Norrbotten, ca 7 mil från flygplatsen i Luleå.
Inspirerade av projektet Trädälskaren beslöt de sig för att bygga sina hotellrum på höjden, i luften, i olika utföranden. Vad sägs om "The bird´s nest" eller kanske den ultramoderna "The mirror cube"? Häftigt. Tyvärr var priserna ganska häftiga också.
Jag hade mer än gärna bott i fågelboet, vem drömde inte om en egen trädkoja som liten? Vi hade faktiskt en kommer jag på nu, tyvärr hade jag nog precis blivit lite för stor för att fullt ut uppskatta den. För mer info och inspiration kolla in hemsidan.
Kram
Matilda K

3 kommentarer:

 1. hihi det finns hotell utter i västeås

  http://www.vasterasmalarstaden.se/hotell_utter_inn_a1666_s501.html

  SvaraRadera
 2. Harads kör man igenom på väg till vår stuga, det är sista tätorten man passerar! Kan tipsa om ett finfint pensionat där också: Brittas Pensionat (brittaspensionat.se).
  Kram!

  SvaraRadera
 3. på Brittas pensionat firade vi vår bröllopsdag förra året, kan verkligen rekommenderas. Hade tänkt lägga upp en länk på vår bröllopsdag men ser att du hunnit före :)

  /S
  Gula Villan i Skellefteå

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!