onsdag 14 december 2011

Små glimtar av julkänslaVar på Zetas trädgård i måndags med vännen A. Försökte tanka i mig lite julkänsla och har tom redan klätt en gran här hemma men icke sa nicke. Det här är den konstigaste december jag varit med om, det är som om allt är off och jag kan inte sätta fingret på vad det är riktigt. Känner mig lite sorgsen nästan för själva uppladdningen inför jul brukar vara så mysig och angenäm, känner mig lite depraverad rätt och slätt.
Kram
Matilda K

5 kommentarer:

 1. Det har varit för varmt! Och ingen snö.
  Men nu har vi flera decimeter, och det blev genast mer stämning.

  Jag vet, att bara jag fått jula till det i stugan, och skinkan är i ugnen så är det blir riktigt julstämning som vanligt igen:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Det har varit en konstig december vädermässigt i år. Har svårt att känna att det är jul jag med. Så jag har spelat julmusik och bakat och haft mig så lite jul kan jag nog kanske ana ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Här har du en till som inte riktigt kan få till det med att hitta den rätta julkänslan.
  Jag trodde att min lille sladdis skulle hjälpa mig med lusten till julfix , men så blev det inte alls i år.
  Kanske håller man på att bli vuxen? Har redan gjort pynt och fix o don resan en gång förut.
  Min stackars sladdis kanske inte ens får ha kalas till sommaren för hans mor inte har rätta känslan längre.

  Vi kämpar på så kanske det blir bra tillslut.

  Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Japp, sånt händer ibland. Så jag har svängt om det i mitt huvud och försökt tänka på det som vanliga vardagar och då plötsligt gick det bättre! Min plan är att nog pynta och greja och sånt, men inte annars låtsas om julen eller gå omkring och gräma mej över brist på julstämning. Men till julottan tänker jag gå - där brukar det finnas julstämning. Har säkert att göra med att det är så tidigt på morgonen och barnfritt och tända ljus och allt. Kram till dej, hoppas du får en bra jul trots allt!

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!