lördag 31 december 2011

Ett årIgår blev Jonathan ett år. Bläddrade tillbaka hit och läste för att påminna mig själv om hur det var. Tänk vad tiden går! Nyss en liten varm bebis och nu en kille med egen personlighet. Trevlig kalas igår med kusiner och många presenter. Idag laddar vi om på nytt och åker till pappa för att fira nyår.
Gott Nytt År alla fina ni!
Kram
Matilda K

5 kommentarer:

 1. Redan ett år...och bara sötare för var dag;) Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Krama Johanna

  SvaraRadera
 2. åh förlossningsberättelser. Jag undrar när man kommer sluta grina när man läser dem? Snart är B också 1 år. Om 9 dagar. Jisses.

  grattis i efterskott! :)

  SvaraRadera
 3. Finaste lilla J. Grattis grattis!

  Önskar er ett riktigt gott nytt år!

  Kram Jes ♥

  SvaraRadera
 4. Underbart år för både dig och mig, min inez fyller ett i februari och det känns fortfarande helt overkligt att vi har haft vårt lilla mirakel så länge.

  SvaraRadera
 5. Grattis!!:D
  Ett tips bara, brorsan min var för 30 dec. Han har alltid varit väldans mycket omognar än de flesta i årskursen på grund av detta, och mina föräldrar försökte vid skolstarten att få tillåtelse att låta honom börja ett år senare, men de tyckte inte det behövdes. Nu i efterhand så ångrar mina föräldrar att de inte tjatade lite extra för det hade underlättat en hel del för honom! :) Tänkte bara inflika det :D
  Fin blogg!!

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!