lördag 30 oktober 2010

Slitsamt men bra

Rolig Halloweenidé, karva ut hål i pumpan och låt små läskiga djur springa ut och in...
Jag har ont i muskler jag inte ens visste att jag hade. Ledbruten är rätta ordet, som en gammal människa linkar jag idag med ryggen stel som en järnrör och magen som en sprickfärdig ballong. Ändå, jag lyfte inte så mycket igår men jag gick en hel del. Flytten gick smidigt och jag kommer att trivas på nya lagret som ligger så mycket närmare bostaden. Min vardag kommer att bli så mycket enklare och jag kommer att kunna jobba effektivare vilket även kommer mina kunder till godo. Jag slog på stort och la på några extra kubikmeter så nu kan vi stuva in lite privata saker i förrådet också. Idag ska rensas, städas och slängas. Vi ska ä n t l i g e n återta vårt hem i besittning. Jag ser fram emot att få just ett hem igen och slippa se jobbsaker vartän jag vänder mig.
IKEA ringde förra helgen för att meddela att soffgruppen vi beställt är försenad (varför skulle jag promt välja det tyg som inte fanns i lager utan måste sys upp? Kanske måste de börja med att väva tyget eller vad är det som ska ta sån tid?) så nu får vi vänta ända till början av december innan alla bitarna faller på plats. Har vi levt i kaos sedan i midsomras kan vi ha det så här ett tag till tänker jag i ett försök att vara positiv. Inombords känner jag mig besviken för jag har längtat så efter att få fint och ordning och reda i vardagen. Jag antar att det är ett uttryck för mitt behov av att känna mig ombonad och bekväm så här i slutet av graviditeten. Jag orkar fixa och dona ett tag till men vet att snart orkar inte kroppen så mycket mer fysisk aktivitet. Ser fram emot att ligga i nya soffan och äta julgodis. Innerst inne vet jag att det inte kommer att bli så, jag kommer högst troligast att fortsätta att dona och pyssla in i det sista. Ha en fin lördag vad än ni ska ta er för.
Kram,
Matilda K

1 kommentar:

  1. Vilken rolig ide´och mycket enklare än den traditionella. Men jag hatar verkligen råttor, man skulle kanske kunna virka små söta råttisar som typ Fröken Elsa gör, Då blir det en super söt pumpa.
    Ha en bra helg och slit inte ut dig i flyttstöket.

    Kramis Nettan
    Ps. Fröken Elsas blogg hittar du i min favoritlista. Ds

    SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!