måndag 31 augusti 2009

Post?Jag har ju inte haft en besöksräknare uppe på bloggen tidigare men nu lade jag till den funktionen idag. Det känns spännande att se att bloggen besöks men jag blir också så himla nyfiken. Vilka är ni?
Vad roligt det vore att få höra från fler av er. Jag är inte själv en sån som alltid kommenterar när jag läser bloggar men har skärpt mig lite nu sedan jag bloggar själv. Jag inser ju hur roligt det är att få höra från sina läsare. Så snälla ni skriv en rad eller två, det vore så kul! För några vanliga brev får man ju inte nuförtiden, allt är ju elektroniskt. De här brevlådorna tycker jag är så söta, passerar dem ibland när jag rastar hunden hemma.

Kram
Matilda K

14 kommentarer:

 1. Jag har just hittat hit för första gången.
  Tänk om man skulle få ett "riktigt" brev :)

  SvaraRadera
 2. Hej, hej!
  Malin heter jag och jag brukar ju kommentera i alla fall ganska så regelbundet:) 34 år och mamma till tre barn (10,8 och 2,5år). Bor söder om Södertälje. Älskar inredning och fann din webbbutik för något år sedan när den var alldeles ny. Jag är en van internetshoppare och blev väldigt glad att finna att du även bloggar, då jag även älskar bloggar.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Jag kikar in hos dig då och då! tycker du är en rolig kontrast eftersom allt inte är så vitt (gillar visserligen den vita stilen men ibland vill man ha mer färg!)Jag heter Josefin och är en 23 årig Lundabo som precis idag börjat en utbildning till visual merchandiser (dekoratör) :) Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Halloj! De e jag som ville ha färgkoden på den fina blå panelen. Å den har jag ju fått. Ditt torp /stuga är sååå fin. Får så mycket inspiration av att titta på bilderna. De finaste bilderna sparar jag i datan och ska ta fram när vi ska bygga eller köpa hus i framtiden. Titta gärna in hos mig. Kramis

  SvaraRadera
 5. Här har du en stammis :-)
  //Caroline

  SvaraRadera
 6. Ja visst är det kul med kommentarer, jag är en av dem som tittar in då och då :)

  Hälsningar Carina

  SvaraRadera
 7. Jag är så glad att du kommenterade hos mig så att jag hittade hit. Jag brukar gå in på russinnet då och då för att få inspiration men det här är så mycket bättre.

  SvaraRadera
 8. Ännu en stammis :-) Hittade till dig via en annan blogg och tycker som någon annan att det är kul med lite färg. Är inne titt som tätt i din webbutik och den är så himla fin, skulle kunna köpa allt. Är dålig på att lämna kommentarer men försöker bättra mig.

  Lycka till i fortsättningen!

  Kramis Åsa D

  SvaraRadera
 9. Tjingeling //Malin

  SvaraRadera
 10. Johej (igen). LillaGrå - västerbottning, 33, studerande, sambo, en 8-åring och en 5-månaders, djurägare. Gillar personlig inredning med roliga detaljer, nostalgi, färg och form. Hittade hit via russinnet, eller var det en annan blogg? Minns inte. Som du vet gillar jag både din butik och ditt skrivande.
  Keep it up!
  Norrlandskram.

  SvaraRadera
 11. Är en tjej på 34 med två killar på 5 och 8, bor med dem och maken i ett samhälle i Dalsland. Har dig på bloglovin så jag läser stadigt men kommenterar sparsamt:)

  SvaraRadera
 12. -Åsa här!!
  Men du vet ju vem jag är.

  Jag gillar verkligen att vara här och titta runt, få inspiration och bara andas;)

  SvaraRadera
 13. Jag brukar titta in här lite så och då... Tror att jag har kommenterat förut.... Kram

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!