torsdag 27 augusti 2009

Mässrapport dag 1


Jag gillar, ljusstake med hjort från Rice.

Mitt första intryck från årets andra Formexmässa blir nog lite sådär.Inget som riktigt stack ut eller lockade extra mycket. Jo, föresten, ett fantastiskt överkast blev jag kär i men det var nog allt. Eller vänta, en ljusstake på ett annat ställe också. Och en superfin lyftkran. Och en cool vägghylla till barnrummet. Äsch, det fanns nog en hel del russin när jag tänker efter, de var bara ganska utspridda.

Att köpa jul så här års är ändå lite märkligt och julen känns ganska långt bort. Många av utställarna skapar julstämning i sina montrar med kottar, granrisgirlanger, värmeljus och annat på samma tema men jag vet inte, julkänslan infinner sig inte riktigt ändå. Idag blev det bara några enstaka ordrar lagda från min sida. Måste fundera lite och få ihop hela bilden. Jag kommer igen!

Kram Matilda K

5 kommentarer:

 1. hej! Läser din blogg ofta får massor av inspiration. Lyftkran låter toppen, min son pratar hela tiden om att han vill ha en men har inte hittat en fin. Kommer bli en toppen julklapp

  /Ulrika

  SvaraRadera
 2. Jag var också där idag...letade efter dig;) Nä, skojade bara, vet ju inte hur du ser ut, vet bara vilka skor du hade på dig. Haha!

  Jag blev helt kär i en lampa. En grön äppel-lampa! Den skulle ha passat hos Russinet. Såg du den? Jättefin! Fanns en del riktiga godbitar lite här och där.

  Jag förstår varför en del går dit flera dagar, jag hann nog inte med hälften. Nu blev jag än mer sugen på att öppna en butik:) Du behöver inte en filial till Russinet;)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej Ulrika!
  ja men visst bli det en perfekt julklapp. De var så fina, små kopior och inget smäck i plast utan riktiga med vinsch och allt! Du får hålla utkik i butiken...

  Hej Malin!
  Japp, jag vet vilken äppellampa du menar. Supercool. Men lite dyr?
  Filial låter roligt men jag har lärt mig av dyrköpt läxa att man ska växa långsamt...

  TREVLIG HELG
  önskar Matilda

  SvaraRadera
 4. Jag vågade aldrig titta på vad äppellampan kostade...Så? Eller så är det väl lika bra att inte veta så jag kan drömma vidare;)

  Jag är som sagt suget på att öppna något, har hittat en lokal till och med... vi får se vad som händer jag är kanske för feg:)

  SvaraRadera
 5. Hej igen Malin
  Lampan kostar runt 1000-lappen ut till kund om jag inte minns fel.
  Spännande med lokal och drömmar. De som vet säger att det är rätt tid att satsa nu men bankerna är inte så villiga att låna ut pengar just nu tyvärr : (
  Kram
  Matilda

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!