En förenklad och försvenskad version av Carbonara passar suveränt när tiden är knapp! Gillas för det mesta av både stora och små. Servera äggulan vid sidan av om du är osäker på vad just din familj gillar och bannlys inte ketchup för allt i världen.
Du behöver:
bacon
spagetti
salt & grovmalen svartpeppar
grädde, fetthalt efter eget tycke och smak
ägg
lite bladpersilja
Jag klipper alltid bacon med en vass kökssax, det är både smidigt och går snabbt. Stek bacon knaprig på hög värme i panna utan fett. Sila av överflödigt fett på hushållspapper.
Koka upp spagetti i saltat vatten.Blanda ihop spagetti med grädde och bacon direkt i kastrullen. Peppra och tillsätt lite klippt bladpersilja.
Servera med en rå äggula.
Bör kanske lägga till att bilderna är från semestern så att ni inte får för er att jag dricker vin till maten till vardags : )
Kram Matilda K
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Skriv nåt, jag blir så himla glad då!