torsdag 16 december 2010

roligare att ge...

...än att få.

Så var den 3:e Adventsvinsten utlottad. Jag har under december månad lottat ut varor via min butik och jag tycker verkligen att det är så roligt att ge bort saker. (ibland lite för roligt om man ska tro min redovisningsbyrå) I min släkt är jag ökänd för att vara svår att ge saker till, "du har så himla bestämd smak" är något som jag fått höra otaliga gånger. Dessutom är jag inget fan av allmän presentutdelning, jag har så svårt att slappna av i såna lägen. Nej, jag ger så mycket hellre än får! För att deltaga i mina utlottningar måste man anmäla sig till russinnets nyhetsbrev men det hade ni kanske koll på redan?
Kram på er,
Matilda K

2 kommentarer:

  1. Jag håller fullständigt med om att det är mycket roligare att ge än att få! Fast när man önskar sig något riktigt mycket så kan det vara roligt att få med :)

    SvaraRadera
  2. haha, jag är precis likadan, ingen vågar ge mig nåt. " vi köpte nåt till dina barn istället, det är enklare". Tycker också det är grymt roligt att ge, köpte två stora kassar igår kväll som jag jag ska slå in till fina paket sent imorgon kväll!
    hoppas det går bra med vändning och allt!

    SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!