måndag 13 december 2010

Babyhörna, check

Har gjort klart den lilla babyhörnan i vårt sovrum. Vårt radhus har tre sovrum på översta planet samt ett större badrum. Våra stora barn (ungdomarna) huserar helt och hållet däruppe och jag och herr Karlsson har därmed källarplanet för oss själva. Källaren (som när huset byggdes på slutet av 40-talet var hela radhuslängans soprum!) består av tvättstuga, 2 mindre förråd och ett större rum. Jag hade nog inte själv valt de golvklinkers som ligger där nu men jag tycker samtidigt att vattenburen golvvärme är ganska bekvämt. Vi har ett arbetsbord/dataplats i sovrummet och det är inte heller helt optimalt med tanke på att världens bästa Karlssson jobbar olika skift. När han måste sova dagtid tar jag med mig datorn upp till mellanplanet. Everything goes. 

Just nu går sovrummet i juligt rött och Leandervaggan hänger bäddad och klar, bara bebben som saknas...
Filten Pongo i rött/vitt från Klippans yllefabrik. Handvirkad babypläd i mjukaste Alpacka och sötaste flugsvampsskallran har min svägerska virkat. Finnas att köpa i min webshop, http://www.russinnet.se/

Slinga med röda pappersstjärnor i miniformat från http://www.designonline.se/
Virkade korgar från Frosta design.Kram på er,
Matilda K

7 kommentarer:

 1. fint! om jag hade varit bäbisen hade jag "hoppat ut" direkt!

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig hörna bebisen får!

  SvaraRadera
 3. oj, så fint!
  det är ju snart dax, så spännande =)

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt sovrum. Babyhörna är superfin!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Vad fint du har det och riktigt mysig blogg!
  Har en liten fråga: Är arbetsstolen skön? Sitter långa dagar framför datorn och måste investera i en riktigt bra stol. Tyvärr är de flesta väldigt fula.. Denna är snygg men funkar den ergonomiskt också? Tack för hjälpen!

  Sandra

  SvaraRadera
 6. Hej Sandra!
  Stolen har några år på nacken och kommer från IKEA, jag hade den på mitt kontor innan och har suttit måååånga timmar i streck i den. Jag gillar att den är höj- och sänkbar samt att den går att vicka bakåt. Kan rekommendera den.
  Kram

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!