tisdag 28 december 2010

Idag så

J

Vill bara tacka för alla positiva kommentarer och lyckönskningar som dimpt ner de senaste dagarna! Det betyder nog mer för mig än ni kan ana, även om jag inte känner er alla så uppskattar jag det verkligen!
Idag gäller det, vi är strax på väg in till BB Stockholms förlossningsavdelning. En bokad tid för vändning och igångsättning väntar. Som barnmorskorna sa till mig på vårt senaste besök, ut kommer den alltid på något sätt! Jag håller tummarna för att få föda på naturlig väg men har nu haft en vecka på mig att bekanta mig med tanken på ett snitt ifall vändningen inte lyckas eller om något annat oplanerat uppstår. Inom ett dygn eller så kommer vi att välkomna vår nya familjemedlem "J". Jag är full av spänd förväntan, nyfikenhet, nervositet, glädje och allt som hör till! Önskar er fortsatt skön ledighet och hör av mig så snart jag bara orkar. STOR KRAM,
Matilda K

7 kommentarer:

 1. Lycka till! Jag tänker på dig/er.
  Stephanie

  SvaraRadera
 2. Åh, vad spännande! Håller tummarna för att allt går perfekt!

  SvaraRadera
 3. Vi här uppe håller tummarna och önskar er lycka till.

  SvaraRadera
 4. Åh, så spännande! Jag tänker på dig/er och hoppas att allt ska gå bra!! Tänk att ni snart ska få snusa på den nyfödda, vilken lycka!!

  Många kramar!

  SvaraRadera
 5. Håller också en tumme för att allt går som du önskar! God fortsättning! Anna

  SvaraRadera
 6. Åh vad spännande vännen! Önskar dig all lycka på vägen! Stora kramar från Jes ♥

  SvaraRadera
 7. Jag tänker på er. Det är klart att ni vill ha en naturlig förlossning. Men jag är övertygad om att det går som det är bäst för er alla.
  Bamsekramar!!! Vi håller tummarna.
  Kram Kattis

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!