tisdag 28 december 2010

jagskojabara

Mig blir ni inte av med i första taget. Uppe med tuppen i morse för att få en tid att komma in för vändning. Hade dock inte räknat med att de hade fullt på BB Stockholm så jag fick hålla mig fastande hela första halvan av dagen. Halv 1 ringde de in oss och vi åkte iväg, förväntansfulla och glada i hågen.
Efter ett par timmars väntan vändes bebisen men nej... efter ca 5 minuter var den tillbaka i sitt favoritläge- på tvären-raklång typ. Vi hade ju i bakhuvudet att det skulle kunna gå så och ska jag vara helt ärlig så hade jag nästan inte förväntat mig annat. Att vi skulle bli hemskickade var dock inget vi räknat med. S N O P E T. Imorgon är det också fullt på förlossningen av planerade snitt så...vi har nu fått en ny dag för snitt-torsdag- och tja... vi får väl börja säga för fjärde gången gillt i vår familj!
En mellandag till och nyårsafton på BB. Det spelar dock mindre roll, bara ungen kommer ut snart.
Kram
Matilda K

9 kommentarer:

 1. Vilken envis unge ni väntar ut=)
  Håller tummarna för att det blir på torsdag..

  SvaraRadera
 2. Åå, förstår att ni måste längta nu!! Vad snopet det blev, men den som väntar på något gott :)
  Lycka till nu och gott nytt år!

  SvaraRadera
 3. arghh!
  inget är som denna väntan. tänk att jag gick över i tio dagar med trean, lillebror. lite som tortyr. man vill ju bara träffa "henom"!

  SvaraRadera
 4. Men Matilda, vilken unge ;)))
  Känner dock igen det där och snitt har jag också viss erfarenhet av. Två akuta och ett planerat. Det blir aldrig som man tänker sig ;))men strunt detsamma bara de små finingarna tittar ut tillslut!

  Stort lycka till och vilket härligt slut på 2010! Kan inte bli bättre!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Vilken enveten liten unge! Planerat snitt är rätt så trevligt ändå kan jag säga av egen erfarenhet ;-) Min andra gosse kom med planerat snitt....
  Håller tummar och tår för er!

  SvaraRadera
 6. Sällan blir det som man tänkt sig och då kan det ibland bli riktigt bra ändå till slut.Jag är nog lila spänd av förväntan som vi andra som följer dig och din olydige lille bebis.Min andra son fick vändas då han låg på tvärsen och där stannade han tursamt nog och son nr 3 16 år senare han kom ju på badrumsgolvet . Som sagt inget som vi planerat men jag vill idag inte ha varit utan det DIY jobbet!
  Ta vara nu på varandra och bara njut av att vara i bebisbubblan så länge det går!

  Kram Carina i Älvsjö

  SvaraRadera
 7. Heja heja, lycka till och jag hoppas att den ploppar ut idag på ett eller annat sätt, kram Malin

  SvaraRadera
 8. Hej! Jag tänkte passa på att önska gott nytt år och tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd, mina nyårsplaner osv.. Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 9. Behöver all tips jag kan få inför 2011, uppskattas så mycket.
  Läs mer här: http://mirrefemm.blogg.se/2010/december/entry-107102952.html


  Om du vill, förlåt att jag stör!

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!