onsdag 15 december 2010

In i det sista

Tolle är inte så fotogenique och gör sannerligen skäl för uttrycket fulsöt, hans personlighet är dock avväpnande, en gosig knähund som helst av allt vill mysa och bli ompysslad mest hela tiden.
I ett eget hörn av vardagsrummet har Tolle fått en ny bädd. Från den lokala djuraffären.
Med bara 13 dagar kvar till utsatt datum börjar det bli tungt att röra sig normalt, jag är mitt uppe i sista julruschen för butikens räkning. Det packas och skickas massor av fina julklappar varje dag. Är glad att julhandeln i år tagit sig så mycket bättre än förra årets så jag klagar inte! Jag nästan hoppas att bebisen inte kommer före utsatt datum eftersom jag vill hålla min noll-vision som jag satte upp som mål för ett par år sedan. Dvs alla handlade julklappar i min webshop ska ut i tid, inga försändelser på vift som skapar kaos i andra familjers tillvaro. När eftermiddagen kommer är jag dock ganska slut så bloggandet kommer lite på efterkälken men det har ju sin naturliga förklaring, är glad att se att det är ganska många som tittar in här varje dag i alla fall.
Kram alla ni fina,
Matilda K

6 kommentarer:

 1. Tolle är underbar, ser lite sorgsen ut men kan tänka mig att han är sprattlig och glad oftast.
  Att du orkar jobba så med magen, beundransvärt och jag vet att vi alla har olika graviditeter. Jag ska ha runt 1:a mars och jag kan inte jobba pga ryggreumatism och jag är skitless på att gå hemma och dega. Hade velat ha ett projekt att ta tag i (tex slå in julklappar - men allt är färdigt redan )
  Jag ska rycka upp mig nu känner jag... kram och lycka till.

  SvaraRadera
 2. Min svägerska är beräknad till den 28:e. Alla hoppas på en fin liten julklapp den 24:e. Bror och svägerska bor ute på Storholmen så man är ju lite nervös för att de ska gå för fort och att bäbis föds på vattnet mellan Storholmen och LIdingö!

  SvaraRadera
 3. Malin, låter kämpigt, hoppas att du får en mysig jul och nyår i alla fall i sällskap av familjen! Alltid roligare när alla är hemma tillsammans än att sitta själv och dega. Stor Kram!

  J, spännande, då är vi beräknade till samma datum ju. Småläskigt att vänta där ute, det förstår jag gott och väl! Ska hålla tummarna för dem, kanske syns vi på förlossningen vem vet?! Kram!

  SvaraRadera
 4. Åh vad är det för märke på hundkorgen? Så himla fin! Och vad är det för material?

  Så söt (inte ett dugg ful) vovve föresten.

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!