söndag 19 december 2010

Innedag

En riktig innesöndag för vår del. Jag tog med mig R och S igår på en liten snabbvisit till ett av stans köpcentrum för att hjälpa dem handla lite julklappar. Det tog på krafterna. Idag har vi stannat inomhus och tittat på all snö som fullkomligen vräker ner där ute. Världens bästa Karlsson småsvär och skottar och skottar lite till. Jag är rädd han får ryggskott snart. Önskar jag kunde dra på mig täckbyxorna och hjälpa till men jag tror inte det är en bra idé. Min förkylning är av den envisa sorten. R är i alla fall ok om än rätt så blek om nosen fortfarande och vi andra slapp insjukna i maginfluensa. (peppar peppar). Jag ägnade förmiddagen åt att fotografera tillsammans med S som har tagit magbilden här ovanför, hon är så duktig! En annan av bilderna hamnade i fotobloggen. Ikväll ska vi klä den lilla granen som mannen tagit in från skogen. Även om vi inte ska fira jul i traditionell mening kunde vi inte motstå en liten liten gran.
 Kram,
Matilda K

4 kommentarer:

 1. Jättefin bild (den här också)!
  Magsjuka är alltid skräckligt men som gravid, dessutom i 9:e mån, tror jag att det måste vara... ja, ännu hemskare. Så himla tur att ni andra klarade er!
  Kram till dig och magen!

  SvaraRadera
 2. Det här bilden tyckte jag så otroligt mycket om! ♥
  Din fina vita mage och så dina fina röda naglar. En blivande tavla kanske...?

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att det är så vackert med gravidas magar. Din mage gav en vacker Jul bild.
  Kattis

  SvaraRadera
 4. Tänk att det bara är några få dagar kvar, vad spännande. Bilderna är underbara. Du kommer längta tillbaka sen när du är "maglös" :-) Jag sörjer och glädjer mig åt att ha haft min sista bebismage. Underbara barn, i natt har de väckt mig fyra gånger (eller jag fick kliva upp fyra gånger, de andra gångerna låg de i min säng) och så är det var natt, men jag antar att man kommer sakna det sen också, när man får tjata till sig en kram... Ta hand om dig. Kram M

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!