torsdag 22 april 2010

kan-vara-bra-att-ha


Idag har jag fått rycka in och hjälpa Tina med dekorationsarbete inför ett event. Kan meddela att jag är lite avis på hennes organiserade verktygslåda. Jag är inte som andra tjejer, jag kan verkligen gå igång på verktyg och gadgets. Ett hundratal ballonger blåses med fördel upp med en ballong-blåsnings-maskin. Visste inte ens att det fanns sådana för vanliga ballonger alltså (ej helium). Vill ha. En riktig kan-vara-bra-att-ha-pryl.

Kram,
Matilda K

3 kommentarer:

 1. Verkligen en bra-att-ha-pryl! Jag gillar också verktyg och sånt. Har bland annat länge önskat mig en sticksåg, bättre häftpistol, ny limpistol och såna där grejer man sätter på borrmaskinen så att man kan göra stooora hål :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Mm jag gillar verktyg! Jag skulle i min ungdom ha jobbat på ett bygge men det blev inget av det.... men jag har tillsammans med min bror bytt två gamla kök och gjort allt själva (utom el och vatten förstås)
  Jag skulle vilja ha en riktigt bra sticksåg....

  Kraam Lotten

  SvaraRadera
 3. Jag är likadan, är sååå lycklig över den fina skruvdragare min pappa gav mig i födelsedagspresent! Men ordning i verktygslådan kan jag väl inte skryta med, det tar alltid ett par timmar extra varje gång jag ska starta ett projekt bara för att jag måste leta i helt huset efter alla grejer :-) //Ida

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!