fredag 12 februari 2010

Jag, en bullmamma?
Uppe med tuppen. Då kan man passa på att baka bullar innan resten av familjen ens vaknat!
Kan inte minnas att jag någonsin fick vakna till doften av nybakade bullar som barn men det måste vara något extra tänker jag och känner mig glad att få sprida väldoft i hela huset i arla morgontimma.
Jag testar de nya bullformarna från Rice som kom till butiken häromdagen. Har visst glömt kvar alla bra receptböcker i torpet men det får gå lika bra med det som står på mjölpaketet. Toppar med pärlsocker till barnen och hackade pistagenötter till de vuxna.

Nu är jag nyss hemkommen från en liten tur som inbringade färg och tillbehör, en locktång och ett fint fat på fot i lackad plåt från Åhlens fyndhörna. Samt en liten allahjärtansdagspresent.


Kram,
Matilda

Och nu förvandlas bullmamman till Mrs Fix it all i ett vingslag för nu ska det målas! Så bra det är att vara superwoman ibland!

4 kommentarer:

 1. Mums vad gott och så fina formar!

  kram Mia

  SvaraRadera
 2. Det är sjukt bra att vara lite superwoman men också alldeles otroligt tröttsamt. Detta efter att jag försökt byta däck på barnvagnen, lagat en punktering på densamma och ja, inget mer idag då, men det räckte för att få ett utbrott när ingenting fungerade. Tänkte då att jag skulle vilja vara korkad brud med tummen mitt i handen istället för då skulle jag inte förväntas ta itu med sådana saker...

  SvaraRadera
 3. Hej Matilda! Jag har saknat din blogg under en vecka i Idre utan internet. Härligt med frisk fjälluft och snö dock! Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Låter gott med nybakta bullar..=)

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!