torsdag 11 november 2010

Tvättstuga med skötplats och ett DIY projekt

För ganska länge sedan ramlade jag på ett mönster på webben (finns att hämta här) och blev sugen på att göra egna fåglar i tyg. Jag har massor av sparade småsnuttar med resttyger. Då visste jag inte vad jag skulle ha dem till men härom dagen när jag förberedde en skötplats i vår "tvättstuga" kom jag på att korsa dem med en trasig trämobil. Jag klippte helt enkelt bort de mindre roliga träfigurerna och knöt dit mina fåglar istället. Voilà.

Jag vet inte vad Blogger pysslar med, jag får inte till ordningen på alla bilderna men det kanske inte gör så mycket när allt kommer omkring.

Vissa har små bjällror undertill...
Somliga har vingar av överblivna bomullsspetsar.
Bänkskivan i ek var för inte så länge sedan kassadisk i butiken och de numera avklippta draperierna hade jag också i butiken-återanvändning! Pappelinamatta med stjärnor kommer från www.designonline.se
Vi är redo för blöjbyten!
Skötdynan med stjärnor kommer från NG Baby och finns att köpa på Bonti bla. Mammas gamla antika tvättpåsar ramade jag in till två tavlor.
Den tunga bänkskivan behövde något stadigt att vila på så jag köpte två kromade hyllor på IKEA. Därifrån kommer även den superenkla gardinstången a 29 kr.

Några har fått dekorsömmar och broderade ögon...
Kram,
Matilda K

6 kommentarer:

 1. Vilka fina fåglar! :) Angående Bloggers bildhantering, om du använder Modzilla så kan du klicka på en bild så den blir markerad kringla+x och sen kringla+v där du vill ha den. I mac då, men motsvarande PC kommandon :)

  SvaraRadera
 2. Men så snyggt! Kan man få komma och byta blöja hos er..? ;) Verkligen fint med orange, och att du fick till både skötbädd och matta med stjärnor. Och så fåglarna... imponeras alltid av de som kan sy. Fint!

  SvaraRadera
 3. Lilla Grå; klart du/ni får komma och hälsa på! och byta hur många blöjor som helst! Kram!

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  Jag är en ny läsare av din fina blogg.
  Vilken jättefin skötplats du har gjort till er bebis! Speciellt om man älskar vitt med röda detaljer, som jag gör.

  SvaraRadera
 5. vad fint du gjort för er lille ! :o)

  SvaraRadera
 6. Vilken mysig blogg du har här =)
  Hit kommer jag gärna igen.
  Ha en toppen dag // www.metrobloggen.se/browneyedgirl

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!