torsdag 4 november 2010

Rensningen fortgår-till salu!

Det känns så skönt att rensa men jag har svårt att slänga saker på tippen, framförallt saker som känns helt ok. Jag gör mig nu av med 2 st vägghängda hyllor i ek från Bolia. Lite modifierade med 2 st stora beslag undertill per skåp. Jag har haft dem som displayhyllor i företagets showroom och då hängde jag barngalgar med varuprover/barnplagg undertill. Beslagen kan lätt skruvas loss dock. Har stått i ett förråd, behöver putsas upp och oljas in med möbelolja. Pris 2000 för båda hyllorna. (på bilden visas endast den ena av två)
bild från Bolia

Höjd:37 cm, Bredd:80 cm, Djup:35 cm
Produktionsland:Producerat i Danmark Max bärformåga :15 kg Nypris 2299 kr/st
En liten mobil spelhörna, någon? Perfekt att dra fram/ställa undan eller möblera barnrummet med. Golvkudde, 70x70 cm med handtag framtill samt matchande avlång kudde, 70x40 med jeansknappar. Jeanstyg, avtagbart och tvättbart i 60 grader. IKEA. Pris 200 kr för setet. 

2 st förvaringsmoduler till golv, på robusta gummihjul. Ekfanér, från IKEA. Perfekta till förvaring av tex spel, konsoler mm. Har ursprungligen hört till en av ikeas tv-bänkar. 200 kr för båda två.
Bara att höra av sig om intresse för något av ovanstående finns...
Kram
Matilda K

1 kommentar:

  1. Roligt att du kikade in hos mig också! Ja visst är den lilla tygväskan fin. Hemmanet är numera bokmärkad, helmysig blogg :) //Petronella

    SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!