söndag 21 november 2010

Söndasfix

Bilden har inget att göra med texten men eftersom jag inte fotograferat på ett tag bjuder jag en bild från min inspirationsmapp : ) Ljuvlig växasäng från Mavis, här kan du titta på fler av deras genuina produkter.

Helgen här hemma förflöt utan att göra mycket väsen av sig. Den nya Tv´n sitter på plats och vi har njutit av nyhetens behag genom att sitta uppe alldeles för länge om nätterna och se på film. Jag vaknar på småtimmarna med allsköns kramper och känner hur jag mer och mer otåligt räknar ner veckorna i dagar nu. Vi har skruvat och småfixat men den där riktigt ivriga känslan av att orka hålla på hur länge som helst vill liksom inte infinna sig. Idag kom i alla fall nya gardinstänger på plats samt de två pilasterhyllorna. Så snart IKEA levererat sina möbler blir det dags för lite efter-fotografering. Hoppas bara att det blir innan jul och innan förlossningen!
Kram på er,
Matilda K

2 kommentarer:

 1. Hej matilda!
  Var ett tag sedan jag kikade in här! Ser att bebisdax börjar närma sig med stormsteg =) ihhh så spännande! Vilken underbar bild nedan, med eller utan svanar, jag tycker den var hur vacker som helst.
  Ha det så bra!
  Sofia

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilken fin bild!
  Tänkte bara meddela att jag länkat till din blogg från min! Hoppas det är OK... Du hamnade under kategorin "Inspiration"! :)
  Säg till annars, om du vill att jag ska ta bort länken.
  Lycka till med bäbisen som är på G!
  Sofia W

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!