torsdag 9 september 2010

Tonårstips

Finns det någon som har tips på en bra bok (eller flera för all del!) om föräldraskap som rör tonåren? Att leva i nyfamiljssituation är inte samma sak som att leva i en kärnfamilj, lägg till lite graviditetshormoner, släng på 2 stycken preeteens + en fjortonåring på det. Rör om och smaka på den. Idag var en utmanande dag. Jag vet, hur ska det då inte bli med en bebis på toppen av allt, grädden på moset liksom?
Återkommer imorgon.
Kram

1 kommentar:

 1. Jag tror jag fattar ;-) Nu har jag ju inga stora barn, ingen nyfamiljsituation och definitivt inga gravhormoner. Men ändå...med en bortrest man, en 6-åring och en 7-åring i "lilla tonåren" (eller vad man nu kallar det), två halvgalna monstertrotsiga 3-åringar så är ju inte alltid familjeidyllen rosenskimrande och fridfull... Nää, huga som det kan vara ;-)

  Jag har ju inga tonåringar men rekommenderar ändå, Mia Törnbloms Du äger! Det är i huvudsak en bok om självkänsla, men där bottnar ju så mycket. Och den tar upp sorg, motivation, ilska, rädsla, svartsjuka och mycket mer.

  Jag vet att det låter futtigt när man haft stormiga dagar men imorgon är en ny dag och då är det bara att lägga den där tråkiga bakom sig. Och ta nya tag ;-)

  Ha det så jättebra!
  Kram S

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!