fredag 17 september 2010

Det som inte får hända

Jag vet inte hur många gånger jag bannat mig själv nu. Igår dog min dator (mitt i allt viktigt jobb) och nu verkar det inte som att något alls går att rädda. Det är ungefär som när en männniska dör, jag menar, det finns inget tillfälle som är lägligare än något annat. Det mesta jobb som jag gjort på uppdrag åt andra hade jag sparat ner på en extern disc men det som rör mig själv, russinnet och privat, är som bortspolat för evigt. Jag gick in i någon sorts bubbla igår kväll. Sorg. Idag måste jag snabbt komma tillbaka, vakna upp och vara effektivt, ta nya tag och agera. Hur många gånger ska jag behöva vara med om samma sak innan jag börjar säkertskopiera och vara mer aktsam. Känner mig så dum, känner mig som "måndag hela veckan". Började Googla på en passande bild till inlägget men orkar inte genomföra. (blev något förskräckt över vad som kom upp via Googles bildsök på orded dead) Så, det kanske dröjer innan jag skriver igen, eller inte. Vad som helst kan hända. Säger som kaptenen i spanarna på Hillstreet, "Be Careful out there!"
Kram,
Matilda K

4 kommentarer:

 1. uh-oh! låter inget vidare, jag är alltid lite smånervös för min dator susar och grejar och är allmänt opålitlig men hittills har det gått bra... Men det är nog bara en tidsfråga.

  SvaraRadera
 2. shit va trist

  Ååå back upp, jag måste köra tätare sådana...

  Tycker synd om dig  Trevlig helg ändå!!  Maliin

  SvaraRadera
 3. Om det inte är hårddisken som kraschat så går det oftast att rädda data. Be någon koppla in din hårddisk mot en annan dator så kan du förhoppnigsvisa rädda ditt data.

  Mvh
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Å neeeej vännen.... Håller varenda tå & tumme för att det går att rädda... Det är verkligen för hemskt! Lycka till ♥

  Kram Jes

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!