onsdag 8 september 2010

Jag vet inte?

Sängreklam? Troligtvis, minns inte var jag hittade bilden. Jag skulle önska att få vakna upp där, mitt i allt det rena avskalade och ljusa. Usch, vårt sovrum här hemma är fortfarande fullt av bråte och jox från butiken. Får ta mig i kragen och göra mig av med lite snart. Kanske imorgon?
Funderar lite på den här bloggen och dess syfte och dess vara. Ibland blir jag helt uppriktigt förvånad att så många har besökt den, jag glömmer lätt bort att det faktiskt tittar in folk som läser och tittar på en regelbunden basis. (en sådär 100-150 personer/dag) Jag tror att den för mig fungerar som en slags dagbok, en plats för kreativt utlopp i olika form (när jag hinner) men även som en slags kommunikationsplattform. Så mycket högre ambitioner än så har jag nog inte. Ibland kommenteras det mer och ibland hör jag inget från er som läser på flera dagar. Ibland funderar jag på om det beror på innehållet eller inte. Får då tankar på om jag borde ändra mitt innhåll men då skulle ju inte bloggen längre vara spontan utan plötsligt kännas mer uppstyrd och kravfull. Äsch, jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt annat än att jag är verkligt jätteglad att ni tittar in och jag kan bara hoppas någonstans att ni trivs i mitt sällskap och att jag inte tråkar ut er!
Kram fina ni,
Matilda K

En fining

4 kommentarer:

 1. Den bilden har jag också sparad, men ingen aning vart jag funnit den. Men fint, ja det är det minsann!

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar bild! Håller med dig vännen - där vill jag också vakna :)

  Nej - ändra inte på din fina sida! Det är så mysigt att kika in här & inspireras. Läsa dina insiktsfulla inlägg. Kolla dina ljuva bilder. Jag tycker din blogg är superfin!!

  Kram Jes ♥

  SvaraRadera
 3. Jag tillhör en av dem som kikar in hos dig varje dag :-) Skriver inte alltid kommentarer men det beror nog mer på mig, ibland har jag tid och ibland inte. Jag tycker absolut att du ska fortsätta med bloggen.

  Kram
  Ida

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!