torsdag 23 september 2010

Någon ligger risigt till...

Jag får inte till det. Kanske har jag fått skrivkramp eller kanske har jag råkat ut för sk bloggtorka? Framförallt har jag inte tillgång till min egen dator med bilder mm.
Här hemma har veckan rusat förbi. Ikväll har jag handskats med två vardagsproblem, redo för lite diskbänksrealism?

Problem 1 Stopp i toaletten eftersom någon väldigt ofta missar att spola efter sig. Denna någon vill inte erkänna att det bara är h*n som missar detta och blir upprörd över tillsägelsen.

Problem 2 Borttappad nyckelknippa med dubbel uppsättning hemnycklar + skåpsnyckel till skolans skåp. Någon (för övrigt samma någon som i problem 1 ovan) missar att berätta den aktuella dagen och det hela uppdagas mer än ett dygn efter att det inträffat. Hur stora är chanserna att hitta dem nu? Någon minns absolut ingenting två dagar bakåt i tiden när vi försöker hjälpa till att minnas vad som kan ha hänt.

Jag gillar inte att bli upprörd, att skälla och tjata, men ikväll var jag bara så illa tvungen. Vardagen måste funka bättre än så här när vi har tre stora "barn". Jag menar de vill ju gärna bli betraktade som ungdomar nuförtiden så lite högre krav än så kan man väl få ställa? Jag är trött nu.
Kram,
Matilda K

PS En av mina favoritböcker för små barn

2 kommentarer:

 1. :)

  Jag gillar också den där boken. Så härliga miljöer på bilderna också!

  SvaraRadera
 2. Det var en av våra böcker som vi har nött ut hemma. Statusen är ungefär samma hos,visst går luften ur en något minst sagt.
  Raggar föresten bland mina vänner som har barn som är i tonåren om en bra bok. En står med ena foten inne vår lilla tolvåring. Jag berättar givetvis om jag får ett bra napp.
  Kram Kattis

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!