fredag 18 juni 2010

Ett avslöjandeNi som följer bloggen sedan en tid tillbaka minns kanske att jag berättade lite kryptiskt om en av mina födelsedagspresenter som jag fick av världens bästa Karlsson. Doftpionen på baksidan har slagit ut och tiden är mogen då jag kan berätta. Jag kan inte öppna upp paketet ännu men jag kan dela med mig av vad jag vet.

Ett litet russin ligger väl bevarat i det innersta av min kropp och beräknas födas kring nyår.
Det känns lite högtidligt att offentliggöra detta men nu har vi varit på dubbla ultraljud och genomfört det så kallade kub-testet. Allt ser normalt ut och jag andas lite lättare för varje dag som går.

Jag har fattat beslutet att avveckla russinnets fysiska butik. Vi kommer att fortsätta vår försäljning via nätbutiken men eftersom det är så otroligt mycket mer jobb med dubbla butiker var jag tvungen att välja. Valet var inte svårt. En nätbutik kan man arbeta med närsom på dygnet och det kräver inte heller lika mycket tid. Man är utsatt som egen småföretagare, att exempelvis vabba finns inte på världskartan. Att stänga tidigare för att hämta på dagis är inte accepterat i en tid då allt fler ställer högre krav på den fysiska butikens tillgänglighet.

Samarbetet mellan mig och Tina (barnfotograferingen) fortsätter dock efter sommaren och nu letar vi nya lokaler med ljus och lykta, samt med en viss brådska.
Det blir en spännande höst med många förändringar i sikte!

Kram,
Matilda K

11 kommentarer:

 1. Men så himla mysigt!! Grattis i massor!! En liten bebis är verkligen den finaste gåvan man kan få... Och jag får börja vänta på livets efterrätt, barnbarn.

  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Stort grattis! Så skoj med en liten i vinter:)
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Grattis - ååh, vad mysigt. Så mkt roligt ni har framför er, inte utan att man blir lite sugen själv :)

  kram och lycka till!

  SvaraRadera
 4. Grattis:) Vilken underbar present!

  SvaraRadera
 5. Grattis skall det ju förstås vara ;-)

  SvaraRadera
 6. Men vad roligt!!! Stort grattis till er! :-)

  SvaraRadera
 7. Å vad skönt att det gick bra. Stort Grattis till både herr och fru Karlsson :-) och många lyckönskningar. Paketet har kommit, men har inte hunnit upp än och hämta ut. Njut av semestern nu Matilda, det är du värd! Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Stort grattis! Vad spännande och roligt med en liten.

  Kram från Ida

  SvaraRadera
 9. Det är en stor gåva och stort ansvar med en liten i den stora välden. Vilken njutning att få vänta och sedan få nöjet att låna en liten person till dess att den växer och blir stor.
  Stort grattis till er alla.
  Kattis

  SvaraRadera
 10. Stort grattis och hoppas du får en skön sommar med mycket vila.

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!