onsdag 24 augusti 2011

på minussidan

det är precis vad det ser ut att vara

När vi kom hem i söndags möttes vi av en odör som inte kunda vara annat än mögel. På de 14 dagarna vi var hemifrån hade det hunnit växa till sig svartmögel på en vägg som sitter strax utanför vårt sovrum. Det stinker, det växer och är allmänt otrevligt. På fredag kommer försäkringsbolaget för inspektion. Vi har svårt att sova. Det var liksom det sista vi behövde just nu. Tycker synd om oss och tappar ork att vara positiv just nu.
Kram
Matilda K

7 kommentarer:

 1. Nä- fy så jobbigt! Hoppas det går att lösa enkelt. kram

  SvaraRadera
 2. det ÄR synd om er, och jag tycker inte att ni ska sova just där. Har hört att svartmögel är as-giftigt ( i längden kanske men ändå)

  SvaraRadera
 3. Fy så drygt. Jag förstår dig. Vi har problem med källaren, så fort det regnar lite mer så har vi källaren full med vatten. Det kommer upp genom golvbrunnen och drar med sig lera in. Huuua... det är om man säger en liten sak mellan oss och säljaren. Men läskigt att ha det inne. Hoppas att det är snabbt åtgärdat och att försäkringen täcker era kostnader!

  SvaraRadera
 4. Fy så otäckt! Förstår om ni känne rer aningens knäckta. Det är ju det sista man vill. Håller alla tummar för att det ska gå bra med försäkringsmannen!

  SvaraRadera
 5. Usch och fy så jobbigt! Ibland blir det knäppt när man har följt en blogg länge - för min spontana reaktion är att bjuda hem er på middag så ni slipper tänka på det en stund! Skickar goda tankar istället... ;)

  SvaraRadera
 6. Det kommer ordna sig Matilda. Ring om du behöver. Kram Malin

  SvaraRadera
 7. Nej men åhh så trist!! Lider verkligen med er!! Ja ibland händer verkligen allt på en gång...! Hoppas allt går som smort med försäkringsbolaget nu! Håller tummar och tår att allt reder ut sig till det bästa för er!

  Kram Linda / "Vita hjärtan på tråd"

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!