måndag 15 augusti 2011

Dagarna går

Ett litet nyförvärv, en dockvagga som idag fått agera fotoobjekt tillsammans med docktäcken från butiken. Passar på att tacka J som hjälpte mig att köpa den eftersom jag ångrade att jag inte köpte den häromdagen, som tur var fanns den kvar!
Skulle behöva mig lte törnrosasömn själv känner jag. J sover illa och har mycket mardrömmar, jag ÄR hans napp om nätterna.
Note to one self; Skaffa alla sorters nappmodeller som finns och testa igen.


J i badet, hal som en ål och doftandes som ett hav av rosor eftersom den enda tvålen jag hittade var min lyxtvål från Cath Kidston.

J på en av grannarnas fina hästar! Som vilda västern fast bättre.

Nackdelen med kokkaffe i sommarstugan är nog att jag glömmer av mig att man I N T E får spola ut sumpen. Idag fick herr Karlsson gräva upp hela systemet och gräva en ny tvåkammarsbrunn för bättre avrinning. Vårt köksvatten går raka vägen ut i backen som är av sand...nu en bättre konstruktion dock!

Det var det hele idag.
Kram,
Matilda K7 kommentarer:

 1. Vilken tur att den fanns kvar- så söt!!!! Det är verkligen inget problem att få dagarna att gå;) kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Du har så himla mysig blogg och vilken fin vagga.

  SvaraRadera
 3. Du verkar vara en så balanserad mamma, härligt, tar problemen med en liten klackspark. Det ordnar sig nog det där med sömnen, även om det inte alltid känns så i dom där dimmiga perioderna. Söt vagga, förstår att du ångrade dig.

  SvaraRadera
 4. Johanna, vill bara passa på att tacka för dina positiva kommentarer jämt. Är säker på att du är en sån där människa som alltid får andra att må bra- det är en bedrift!

  Alexandra; Välkommen och stort tack för beröm!

  Anonym;
  Balanserad vet jag inte men känner mig ganska vis av erfarenhet. Har ju trots allt två stora barn se innan. Själva strategin att ta problem vartefter de dyker upp är bara mitt överlevnadssätt. Min man är tvärtom, har redan gjort en plan i huvudet utifall det och det skulle hända. Antar vi kompletterar varandra!

  SvaraRadera
 5. Jaa, åhh DEN vaggan!! Gissar att den kommer från Knut´n?!! Spanade in den förra gången jag var på besök där! Den är så himla söt! Hos dig blev den ju helt perfekt!! Åhh så trist att det inte blev som du hade tänkt dig hos frissan! Håret är verkligen viktigt!! Håller helt med dig - varför visar man inte sitt missnöje i stället för att svälja gråten?! Svårt sådant där...!

  Ha en bra helg och hoppas du får sova!!!:)

  Kram Linda " Vita hjärtan på tråd"

  Får vara anonym idag då jag inte får det att fungera med mitt Google-konto.

  SvaraRadera
 6. Hej Linda!
  Visst hittade jag den på Knut´n!
  Är du härifrån trakten?
  Kram

  SvaraRadera
 7. Så roligt! Ja som jag sneglade på den!! Verkligen ursöt!:)

  Ja jag har mina föräldrar i Norsjö, så när jag hälsar på så brukar jag göra ett besök på Knut´n!

  Själv bor jag i en liten by utanför Skellefteå - mot flygplatsen.

  Hoppas resan hemmåt går bra nu!

  Kram Linda

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!