torsdag 18 augusti 2011

depp

Först regnar det, sedan kommer lite mer regn och efter det ännu mer regn.
Två mer eller mindre sömnlösa nätter på raken och som pricken över i en besvikelse.
Jag har varit och klippt mig, just nu försöker jag mobilisera mina känslor. Det blev inte som jag tänkt mig, inte som vi kommit överens om och egentligen hade jag velat resa mig ur frisörstolen och säga "Om jag är nöjd? Nej, jag vill bara gråta". Varför gör man inte det. Säger som det är alltså.
Å ena sidan- det växer ju ut och jag blev av med allt det slitna. Å andra sidan- jag som redan innan kände att jag var stressad av att jag tappat så mycket hår har nu ännu mindre kvar och det kommer att ta flera år innan jag kan klippa den frisyr som det var tänkt. Eller så får jag tänka om och klippa kort. Kanske lika så bra, nu ser det ut som en sån där fånig jag-kan-inte-bestämma-mig-frisyr. Världsliga saker men ändå. Viktigt för mig. Nu sätter jag mitt hopp till att det ser bättre ut i morgon då jag tonat det.
Kram,
Matilda K

6 kommentarer:

 1. Må vara värdsligt, men det är faan inte kul när man betalar för en service och sen för gråta efteråt, jag har varit med om detta och man mår skit. Nu för tiden klipper jag mig alltid hos samma och jag känner mig trygg med det. Usch jag lider med dig. Men vem vet kanske andra tycker att frisyren är fantastisk....KRAM från mig

  SvaraRadera
 2. Jag går faktiskt tillbaka och säger att det inte känns bra alls. Min frisör och jag pratade om det en gång. Och det är faktiskt inte kul för de heller att man tycker att de blev fel. Gå tillbaka och ge dem en chans att rätta till det. Numer så säger jag direkt att det känns skit. Vi kanske har en speciell relation jag och min frisör haha...

  SvaraRadera
 3. Nej men...neeej,varför,jag minns hur mitt långa hår blev kort bara för att morssan tyckte jag kunde se fin ut i det när mina syskon gjorde det,det råkade bara sej så att jag hade naturlockigt och blev med en halv afro..nu..12år senare är jag ännu heller inte i samma hårlängd :( men förståss är det ju mycket bättre än då...hoppas ditt hår växer snabbare än mitt,och många många kramar,jag lovar det blir nog bra!!

  SvaraRadera
 4. Har aldrig varit nöjd hos en frisör - särskilt inte hos de som ska vara de hottaste - där blir det värst! Vem vill styla en tvåbarnsmorsa som inte har tid till gélé eller mousse (eller vad man nu ska använda?). Nä, då bara klipper dom lite här och där, fast det borde vara en utmaning för en äkta kreatör. Man bara betalar och känner sig urdum. Hästsvans med en gång man går runt hörnet.
  Juste blogg, förresten!

  SvaraRadera
 5. Men å, kändes det så dåligt? Nu hann jag ju inte riktigt se, men av det jag såg så såg det bra ut tyckte jag... Stackars dig att det blev så fel. Hoppas färgen styr upp det och gör att det känns bättre. Stor kram!

  SvaraRadera
 6. skrutt och skit, men tänk att snart är det dags för mössa och då kan du gömma eländet där under.
  Skojar bara, det går faktiskt att reklamera ett frisörbesök men det är ju lite olustigt, och man vill kanske inte att just den frisören ska sätta saxen i återstoden av håret och försöka rätta till det, men pengarna tillbaka kan man faktiskt kräva, fast visst kräver det lite mod att göra det. Vi är för snälla. Kram Malin - Körsbär

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!