fredag 4 januari 2013

I-landsproblem
Jag fick en Kitchenaid av världens bästa Karlsson i julklapp. En present som nästan var för fin.
Nu har jag beslutsångest över färgen. Jag fick den röda men sneglar på den som heter Iceblue eller eventuellt Crème? Jag som aldrig brukar ha problem med att välja... kanske för att jag vill ha den framme och inte tröttna efter ett par år.
Kram
Matilda K
Tilläggskommentar
Tack snälla ni som kommit med värdefulla tips, verkligen bra sådana faktiskt!
Jag har bestämt mig.
Det blir den röda, after all...
Nu blir det snart att baka då fast till priset den har kan man tycka att den borde baka alldeles själv
 ; )

11 kommentarer:

 1. Ingen idé om vilken färg du ska välja, men vilket härligt positivt problem du har! själv har jag en svart, det blev så när vi inte kunde bestämma oss för färg

  SvaraRadera
 2. Svårt! Men direkt jag såg den tänkte jag på att du har väl CK-tapeten i köket? O den skulle verkligen vara snygg i rött då! Sedan bläddrade jag o såg att den blå såg himla fräsch ut, och cremefärgade kändes "safe", men inte lika upseendeväckande. Förstår om det är ett svårt val ;)

  Fick en symaskin i julklapp och har haft svårt att bestämma om jag ska behålla färgen som avsändaren valde, eller om jag ska byta färg... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, i torpet skulle den röda passa som handen i handsken men i torpet bakar jag sällan eftersom ugnen är kass och vi är ju ändå inte där så ofta att det motiverar att ställa den där riktigt. I vårt nuvarande kök passar ingen Kitchenaid in för det är jättefult... men om några år hoppas jag ha ett nytt fint kök och vad kan passa då tro? Det är det som är frågan : ) Känner mig så dum att jag ens funderar i dessa banor mitt i en "riktig" och påtaglig kris i livet dessutom. Det är ju verkligen världsliga saker men å andra sidan så har jag bara fram till 11/1 att byta.
   Kram

   Radera
  2. Beklagar för din kris, men ibland kan det nog vara skönt att fly in i val av KitchenAid då för en stund :)

   Radera
 3. Jag tycker faktiskt att du ska behålla den röda. Av den enkla anledningen att jag tror att din bästa Karlsson känner dig (förhoppningsvis) ganska väl vid det här läget. Just eftersom du inte är 100% säker om vilken annan färg vore perfekt, så kanske du ska förlita dig på hans val? Det var i alla fall så jag gjorde nu i jul när jag önskade mig en grej men inte kunde bestämma mig ang. färg. Då bad jag min kille att välja färg och så bestämde jag att han känner mig väl och därmed blir hans val bra. Och det blev det ju! (Men ja, jag kände också en liten liten stund av tvivel om jag inte skulle vilja byta färg i alla fall, men sedan kunde jag ju inte bestämma mig för en annan färg.. ja, du fattar nog).

  SvaraRadera
 4. Men skönt att ibland kunna fokusera på ett ytligt och värdsligt problem mitt i jobbigare och mer krävande problem och något som ganska lätt går 'att lösa' Jag skulle ha svårt att välja mellan dessa tre helt klart! Skulle nog ha valt cremevit bara för att jag är så tråkig och traditionell/ klassisk i min smak- men det är ju inte du! ;-) kram Tina

  SvaraRadera
 5. Hej Matilda!

  Har tänkt maial dig länge nu, har ju sett att du äntligen har sålt fina russinnet, men det har bara inte blivit av så nu kikar jag in här snabbt istället.
  Jag fick själv en Kitchen Aid och hade samma problem som du.
  Har ganska fult kök här hemma med, har iofs vita luckor men har även ett teracotta färgat golv och knallblått kakel.
  Kakel skulle jag bytt själv i somras men det hanns inte med.
  Nåja, jag funderade på om jag skulle välja en vit (eller den nya pärlemor) men helst av allt ville jag ha en ice blue!
  Men den skulle ju inte passa in för fem öre. Oj, så jag velade.
  Till slut tog jag den jag verkligen ville ha, Ice Blue och har inte ångrat mig en sekund!
  Så mitt råd är att du ska välja den du är mest sugen på!

  Många kramar Tanja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej där, roligt att höra från dig! Tack för råd!
   Kram!

   Radera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!