torsdag 8 november 2012

Fix, snor och kottar

Jag har varit vabbad i fyra dagar nu. Har försökt hinna med en massa saker som legat som lösa trådar här hemma. Är nog gladast över att ha fixat hit en reparatör till vår gamla torktumlare som nu spinner som en huskatt! 
Början av veckan var minst sagt gnällig, snorig och hostig, vi satt mycket i soffan och nu kan jag snart samtliga barnfilmer utantill. Mot slutet av veckan har jag sett hur Jonathan blivit sitt vanliga glada jag. 
Idag lärde han sig att säga "toppen" och så svarade han i telefon själv (jag satt upptagen i mobilen). Till min förvåning gick han kavat fram och lyfte luren från laddaren och skanderade glatt LOLO (hallå). Oj vad tiden går snabbt, till nyår är han redan 2! Hoppas på att hinna plocka kottar i helgen, har samlat så mycket fin inspiration. Jag längtar efter att pyssla.
Håll till godo.


Kram på er,
Matilda K

6 kommentarer:

 1. Oj, vad mycket fint man kan göra med kottar! Kanske ska ta mig en sväng ut i skogen:-) Hoppas att du mår bättre, jag tänker på dig då och då, även om vi inte känner varann. Men vi satt faktiskt mitt emot varandra i receptionen på bb stockholm för snart två år sedan, du skulle på ett vändningsförsök som inte blev av, tror jag, och jag skulle på kuratorssamtal för ett planerat snitt. Jag kommer ihåg dig så väl för att jag samma kväll ramlade in på en ny blogg och läste om precis den händelsen! Vad är oddsen liksom:-)? Kram Jessica
  PS. Snittet gick jättebra och ut kom en tuff liten tjej som fyller två i mars:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jessica,
   vad roligt och märkligt! (med bloggen menar jag) Och grattis till lilla tjejen ! Jag hade ju ågren för det här med snitt i 8 månader (som om jag anande vad som komma skulle)och så blev det som det blev- men med facit i hand så var det ju ingenting att oroa sig så mycket för! Jag gjorde 2 försök och sista tredje gången så blev det snitt...
   Kul att höra av dig, Kram!

   Radera
 2. Inspirerades av dina vackra bilder o målade egna vita kottar igår som idag ligger i en fin plantering. Tack för inspiration!

  SvaraRadera
 3. Å vad vackert...:)
  Skulle oxå vilja testa... Måste bara hitta lite kottar, finns ju utanför min dörr, så det lärjunge inte bli svårt...
  Men fundering.. När du doppade kottarna i färg hur torkade du dem? Upp och ner eller hur?
  Tack för alla tips..:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har fortfarande inte kommit mig iväg till skogen, tur att det inte snöat än i Stockholm : )
   Jag borde ha länkat, det är inte mina egna bilder så jag vet inte hur de andra gjorde. Jag tror mest på att måla med en hobbypensel så som de gjort på den översta bilden! Verkar bli mycket kladd och mycket färg som går till spillo om man doppar...är min tanke. Lycka till!
   Kram
   Matilda

   Radera
  2. Tack så mycket..:)
   Det har inte kommit någon snö här heller i Sundsvall.. Så de blir att gå ut i skogen till helgen...:)
   Ha en bra dag..
   //Anna

   Radera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!