onsdag 9 februari 2011

ketchupeffekten

J har haft en ordentlig rynka mellan ögonbrynen hela dagen idag. Han har tittat strängt på mig vad jag än gjort och jag har knappt kunna lägga ifrån mig honom mer än korta stunder. Den lilla lilla magen lever om men utan resultat. Min ena syster var på besök ikväll och precis som vi ska kramas hej då brakar det loss. Den berömda ketchupeffekten. Det blev ingen kram, det blev ett bad istället. Nu är både jag och J färdiga för idag. God natt.

4 kommentarer:

 1. Men herregud så sööööööööt han är. Och det var verkligen en megastor bekymmersrynka :-) Men det är ju inte så konstig. Man vill ju inte gärna släppa det bästa man har ur sikte!

  SvaraRadera
 2. Han är bara föör söt er lilla prins!!

  Önskar er en fin torsdag.
  kram.

  SvaraRadera
 3. hej! jag brukar göra lite "bajsgymnastik" när mina barn har haft svårt att bajsa.Lägg barnet på rygg, tryck lätt benen(böjda) upp och ner mot magen och ett ben i taget,håll kvar båda benen mot magen en stund och sedan streck ut dem ner igen.Du kommer att känna att han trycker emot med benen när du gör dom olika rörelserna och då tar han i lite och ofta braker det i byxan. lycka till
  ta hand om dig själv och glöm ej att vila
  mvh veronica

  SvaraRadera
 4. Låter som vännens lilla som inväntade nr 2 i tre dagar och en ensam stund med tant Sigrid.
  Att det ryms så mycket i en unge!

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!