torsdag 6 januari 2011

måndag gör jag ingenting

En dag som idag får man ha sol i sinnet. Det snöar galet mycket ute.
Längtar till imorgon, då ska vi få lunchbesök av pappa och A. På eftermiddagen ska vi ta en skön promenad för imorgon har de lovat vackert väder. Inviga den fina åkpåsen som svärmor gav till J igår.
Idag ska vi göra absolut ingenting.

Eller kanske jo. Tvätta all tvätt som över natt plötsligt fördubblats. Ny handduk på skötbädden innebär visst alltid att den ska invigas med både det ena och det andra vid första blöjbytet, likaså nya lakan i sängen. För att inte tala om nya kläder, visst är det just då blöjan hamnar på sniskan?
Förlåt mina små inlägg som handlar om just ingenting, det är lite så det är just nu...

Skulle kunna skriva om vår förlossning men vet inte riktigt om det intresserar, kanske blir det för privat. Det är alltid en fin linje mellan att vara personlig och privat i bloggvärlden.

Kram
Matilda K

4 kommentarer:

 1. Grattis till ert underverk!
  Jag vill gärna att du skriver något om förlossningen men det kanske räcker med en kort berättelse. Som blev det snitt eller ej!?
  Tackar i övrigt för en bra blogg!
  Mvh Linda

  SvaraRadera
 2. hej, jag läser gärna dina små ingenting-inlägg om vardagens händelser med J, det är ju vad som komma skall för mig om bara ett litet tag.
  Ha så mysigt imorgon, kram Malin

  SvaraRadera
 3. Så himla bra med svärmorbesök!
  Jag hör gärna allt om förlossingen, men det kan du ta här eller när vi ses eller mailas. Tycker det är himla intressant! Inte för inte att jag drömmer om att jobba med det såsmåningom ;)
  Skönt att höra att det börjar funka bättre med amningen nu.
  Stor kram till er.

  SvaraRadera
 4. Så kul att se att allt går bra för er! Jag har precis börjat blogga och tänker mig att innehållet i min blogg blir viktigare framöver då min lilla "karriär" kommer igång. Har också funderat över det här med var linjen går och nu när jag läste detta hos dig kände jag direkt att du ska skriva det du vill skriva, sen väljer väl folk vad de vill läsa? Jag förstår att det inte alltid är så enkelt men det var i alla fall min spontana reaktion =)
  Ha det så mysigt!

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!