fredag 14 januari 2011

Dreamy

Ljuvlig bild från Housedoctors vårkatalog, dreamy.
Prag
Det går en faslig massa resereklam på Tv just nu. Eller det kanske det alltid gör? Jag sitter mer i Tv-soffan än någonsin och är det något jag längtar efter just nu så är det en weekendresa. Min drömresa i vår skulle gå till Prag. Någon som varit där? Ska bara råna en bank först. Eller köpa en trisslott. Eller något.
Kram
Matilda K

5 kommentarer:

 1. Jag var där sommaren 2007 med min man. Vi reste väldigt billigt vill jag minnas. det är en kort flygresa (czech airlines), enkelt att åka buss+tunnelbana från flygplatsen in till stan och otroligt billigt att äta där! Går nog att hitta ett prisvärt boende också (tror att vi bokade rubbet genom Airtours?). Så ett bankrån kanske inte behöver bli aktuellt:-) Mvh Jessica

  SvaraRadera
 2. Åå jessica, det låter ju toppen! Ska kolla in Airtuours...
  tack för info!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Jessica!
  Jag är en relativt ny läsare som gillar din blogg. Jo, det är kanske lite pinsamt men jag jobbar ju på ett resebyrå i Prag...så hör gärna av dig så får vi svänga ihop något billigt och fint åt dig:)

  SvaraRadera
 4. Jo då, min privat e-post address är p.vytiskova(at)gmail.com (vet inte hur man kan skicka addressen så att inte alla ser den...???)

  Trevlig helg,
  Pavla

  SvaraRadera
 5. Vi bodde lite utanför stan i våras när vi var där, maten var superbillig!
  Vid karlsbron är ju allt dyrare men så är det ju turiststråket.
  Det är billigt och lätt att åka tunnelbana, stan är välstädad och tortyrmuseeum kommer att få dej att rysa.
  Bilder http://welest.blogspot.com/2010/05/prague.html

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!