måndag 17 januari 2011

Lite avtuppad

Känner mig lite avtuppad. J har haft ont i magen större delen av dagen och jag vyssar, vaggar, bär, masserar för att slutligen ge honom bröstet. Det blir som en ond cirkel. Först blir han nöjd sen får han ont igen.
Vi tuppade av tillsammans i soffan strax innan mannen kom hem. Nu är de ute och går med vagnen och jag har kastat i mig lite mat. Upplever att jag saknar egentid och när jag väl får den känner jag mig okoncentrerad, också som en ond cirkel. I morgon är det dags för vägning igen på BVC och jag hoppas att han fortsätter uppåt, konstigt vore det väl annars så mycket som jag ammar.

Reminder
Ikväll kl 21.00 på Tv4+ Det okända

5 kommentarer:

 1. Tack för att du tittade in hos "lilla mig!" Ja ursch det är verkligen inte kul när dom små inte mår bra!! Det blir som du skrev - en ond cirkel! Tur att du har en sådan underbar man som kan avlasta dig!

  Ja man sätter verkligen sitt åt sidan!! Konstigt vore väl annars! Men att få ha en stunds egentid är verkligen viktigare än man tror! Jag har haft svårt att ta mig sådan tid och sen så har det brakat loss efter ett tag!! Så ge dig själv det när/om du kan!

  Lycka till med BVC besöket i morgon! Det är otroligt vad de växer från början!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Jag gav Semperdroppar (finns bakom disk på Apoteket) till min dotter när hon var bebis och hade ont i magen. Minifom funkade inte alls utan gjorde det värre, men det där är ju olika. Hoppas att det blir bättre snart! /Jessica- som blir tvåbarnsmamma i mars:-)

  SvaraRadera
 3. Tack för glada tillrop och tips!
  Jessica-vad lustigt, jag fick samma tips precis på BCV imorse. Måste testa dem dropparna helt enkelt!
  Kram

  SvaraRadera
 4. surfade in hos dig precis och hajjade till när jag läste om litens mage - håller med föregående talare att Semperdroppar är GULD.
  våran kille är 5 mån och när han var nykläckt så fick han också riktigt ont i magen. vi började med Minifom men dom hjälpte inte alls.

  men sen såg jag att du bäljar i dig apelsinsaft ;) - du ska passa dig för C-vitamin nu när din bäbi (som jag antar inte är jätte gammal?). jag drack en massa apelsinjuice men fick bittert erfara vad det gjorde mot hans mage! (och barnmorskan bad mig akta mig för C-vitamin - drick hellre "mörka" safter/juicer, som blåbär, än "ljusa", sa hon)
  nu är vi alla olika, men jag fick passa mig för apelsin, äpple, choklad (GRÅT), lakrits och lök.

  men börja med Semperdropparna! vi älskar dom. http://www.biogaia.com/sv/vardpersonal/biogaia-probiotiska-produkter/biogaia-probiotiska-droppar

  värme,
  http://saraannamaria.nu

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas verkligen att dropparna funkar för dig! Vi vågade knappt sluta med dem när B verkade ha mindre ont. Jag ska själv införskaffa en flaska innan bebisen kommer, jag minns att det var så otroligt jobbigt att försöka surfa och spåna lösningar när man hade sovit ett par timmar upphackat och ammat var 30:e minut. (Jag kommer ihåg att jag försökte läsa "Somna utan gråt" i två veckors tid men fick börja om hela tiden för jag fattade inte vad jag läste:-)

  Lycka till!

  Jessica

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!