torsdag 3 april 2014

Efterlyser, var köpa?


Högst högst upp på min lista över saker jag inte tror mig kunna vara utan. En rotting-gunga att ha i trädgård eller på en altan/balkong. Men VAR hittar man en sån? Helst vill jag ha en som är rottingfärgad och inte lackad. De verkar ju finnas i lite olika utföranden från olika tillverkare om man tittar noga åp bilderna. Den vita är ju snyggast i formen tycker jag. Någon som vet eller har tips?

3 kommentarer:

 1. Hej vännen,
  Det var så länge sedan jag kommenterade, det är jag ledsen för... Var såå mycket bättre på just det för ett par år sedan. Sen kom tidsbristen tydligen ;). Hoppas du och familjen mår bra! Tycker så mycket om att kika in här ska du veta och ofta gör jag det från mobilen, men då blir det sällan att jag kommenterar...

  Vill skicka en kram och en länk till en modell av rottinggnga - visst är det en underbar möbel på en vacker altan - jag är också hooked men har ingen plats just här och nu.

  http://www.kilamobler.se/produkt/holly-hanggunga-rotting-konstrotting-2/

  Stor kram Jes

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Men ååååå, den är ju så fin! Tack!! Får spara lite helt enkelt...Förstår precis hur du menar med den där tidsbristen, samma här! Blir jätteglad av att höra av dig och hoppas att ni också har det bra!
   Kram tillbaka och ha en härlig helg!

   Radera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!