Sommarfavorit-halloncheesecake med färska bär. Foto Frida Ekman |
Familjen Foto Frida Ekman |
Lilla J- nu lite större dock! Foto Frida Ekman |
Tidningen Family Living har jag följt sedan det allra första numret. Min fd kollega (Liten jag) har en syster som var inblandad i tidningens uppstart. Att de håller en viss stil som jag gillar privat hjälper såklart till! Jag blev toppenglad då jag blev tillfrågad om att visa upp vårt torp i detta sommarnummer. Nu är det nästan ett år sedan den duktiga duon Frida Ekman (foto) och Petra Kjellström (text) besökte oss i torpet och imorgon åker vi upp till stugan för att inleda vår semester. Återkommer från Västerbotten nästa gång alltså...
KRAM,
Matilda K
Så spännande, och vilka härliga bilder!
SvaraRaderaOj vad roligt! Grattis! Blir himla skoj att se bilderna i tidningen sen!
SvaraRaderaVilken fin bild på familjen=)..
SvaraRaderaVad roligt! Och så kul att ha och minnas. Är ni med i numret som är ute nu?
SvaraRaderaPetra har frågat om hon får komma till vår stuga också... Själv tycker jag det mest är bara rörigt där, men de brukar ju kunna trolla med foton. :)
Ha en skön semester!
Åh så himla fint! och välkomna upp! :D
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaFantastiskt fint repotage och underbart torp! Har själv släktingar i Bastuträsk med omnejd så det gör allt ännu lite mer fantastiskt! Hoppas ni får en härlig sommar och att myggen håller sig långt borta!
Norrländska hälsningar från Camilla!
Åh vad roligt, vännen! Ser ut att vara ett fantastiskt fint reportage, med tanke på de fina bilderna! Önskar er en riktig toppensemester vid ert vackra torp!
SvaraRaderaKram Jes ♥
Underbart reportage och vilket fint och ombonat torp ni har! Har du recept på cheese caken? Den ser så god ut! :-)
SvaraRaderaLo
Hej Lo
RaderaDet är egentligen en kombination av två recept med en klassisk cheesecakebotten. Mest likt är receptet på hallonpannacotta från boken Sommarens söta. (det andra receptet är från Arla och innehåller Kvarg med hallonsmak)
Botten;
12 digistive kex
75 g smält smör
ev 1 tsk kanel
Fyllning;
3 gelatinblad
3 dl vispgrädde
1 dl strösocker
250 gram hallon
200 gram philadelphiaost
Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten, blanda grädde och socker i en kastrull med tjock botten. Sjud tills sockret löst sig.
Ta upp gelatinbladen och krama ur dem, vispa ner i grädden. Låt blandningen svalna.
Mixa hallonen till puré och rör ner i fyllningen tillsammans med osten. Vispa till en slät kräm och häll på botten. Låt stå kallt i minst 3 timmar, garnera med färska bär.
LYCKA TILL!
Tusen Tack!
SvaraRaderaMåste testa.:-)
Lo
Hej igen! :-)
SvaraRaderaHur gör man med botten? Vispar ihop och ska vara i ugnen? :-)
Lo
Smält smöret, mixa kexen med matberedare el mixer och rör ihop. Tryck ut i form med löstagbar kant, ställ kallt i frys el kyl någon timma så att det stelnar...
RaderaWrite more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make
SvaraRaderayour point. You obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you
could be giving us something enlightening to read?
Take a look at my blog post :: clash of clans hack