tisdag 7 maj 2013

i m p e r f e c t

 
 
Jo då, jag lever och andas men orkar inte riktigt med allt. Känner mig ambivalent till bloggen just nu. Ibland saknar jag att blogga om något trivialt som att jag har fyllt år i helgen och att berätta för er att blanda i en sisådär 6-7 lakritskolor (finhackade Kick) i kladdkakesmeten är en hit. Vissa dagar saknar jag att bomba bloggen med inspirationsbilder på vackra och onödiga saker med de allra flesta dagarna hinner jag faktiskt inte fundera så mycket alls. Ibland överväger jag att starta upp en ny anonym blogg där jag kan ta ut svängarna kring det som tar upp större delen av min tankeverksamhet just nu. Kanske mest för att skriva av mig. Vi får se.
 
Imorgon kväll lastar vi in oss i bilen och åker till norrland, ett mycket efterlängtat miljöombyte för både mig, mannen och lilla J som varit hemma med mig i snart 14 dagar i feber.
Kram
Matilda 

4 kommentarer:

 1. Neeej, inte sluta med den här bloggen! Jag tycker så mycket om den.

  Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir jätteglad av att höra det Johanna, det värmer. Tack!

   Radera
 2. Gillar också din blogg! Förstår dock din känsla att inte kunna/ vilja dela med dig av det som tynger pga hänsyn t omgivningen. Svår balans och har fått mig att avstå bloggandet! Hoppas dock du fortsätter för det förgyller min vardag!
  /Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å, jag såg detta först idag Karin. Vad glad jag blir att jag kan förgylla något..! Tack för pepp!

   Radera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!