måndag 17 september 2012

Helgen i bilder

finaste lilla Minnah, 3 veckor

Linda, mailar dig bilder, har många fina att redigera lite först : )


herr Karlsson har röjt som en galning- dessvärre ingen "förebild" men nu är det öppet och fint, detta är utsikten från diskhon

det blir spännande att se om det blir nåt till våren


Storkok, vi bjöd på höstmiddag med pressad potatis direkt från svärmors land, fläskfilégryta med svamp och bacon och glass med egenkokt kolasåsResan till Arlanda gick hur smidigt som helst! J tyckte att alla olika tåg var superspännande och Arlanda Express var en hit, supersnabbt och bekvämt. Om någon undrar så kommer man mer eller mindre direkt in i terminalen från perrongen. Vi var tidiga så efter en lite halvjobbig väntan klev vi ombord på planet. Ett smärre utbrott då J inte ville sitta fastspänd i mitt knä resulterade i att han tokslocknade och sov hela flighten, han vaknade precis när vi landade. 
Vi har haft en lugn skön helg minus första natten eftersom jag trodde att jag skickat välling och flaska med mannen. Icke. Att blanda en annan välling i en lånad flaska med annan napp till var inte ett alternativ. Arg J och trött mamma vankade av och an natten igenom. Efter det var det bara att åka 5 mil till närmaste större butik och sen var allt frid och fröjd. Vi har ätit gott och varit ute i friska luften och träffat liten bebis. Vila helt enkelt.
Kram
Matilda K


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!