torsdag 26 juli 2012

Stackars liten JEtt ögonblicksverk som kunde slutat mycket värre. 
Jonathan älskar att bada och plaska med vatten. Jag hade tänkt skura ur en kyl/frys som vi tagit ut från ladan. För att kunna jobba något så när ostört tänkte jag låta J bada intill i lilla plaskpoolen. Först hade jag i kallvatten från utekranen och sedan fyllde jag på med vatten som jag kokat upp på spisen inne. Häller över en skvätt varmvatten i en skurhink till mig själv och vänder mig om en sekund för att blanda runt i poolen innan jag klär av J. På den sekunden har J tagit sig fram till plasthinken och häller det outspädda varmvattnet rakt ner över sin mage. Gallskriket har etsat sig fast. Så glad att han hade kläder och blöja på sig, och framför allt är jag tacksam att han inte hällde vattnet över huvudet vilket han lika gärna hade kunnat göra, orädd för vatten som han är. Ilfart till akuten. Nu har vi kommit hem efter en natt på barnavdelningen och magen är väl inpacketerad för en vecka framöver. Nu blir det inget bada på ett tag.
J har en otroligt hög smärttröskel och mår efter omständigheterna bra. Lite feber och lite extra trött, annars är allt som vanligt idag.
Nu tar vi nya tag.
Kram
Matilda K


12 kommentarer:

 1. Men lillen... :( Det gör ont bara att läsa.

  SvaraRadera
 2. Å vad det smärtar i hjärtat att höra. Skönt att han mår bra!!! Lillskrutten!

  SvaraRadera
 3. Stackars liten, det går så fort så fort när olyckan är framme! Så tur i oturen att det inte gick värre! Stora kramar till lill killen och mamma också som jag bara kan försöka förstå hur rädd du måste ha varit!! ♥

  SvaraRadera
 4. Stackars liten, huu vad hemskt men så skönt att det gick bra! kram Mia

  SvaraRadera
 5. Kramar till er alla! Stephanie

  SvaraRadera
 6. Men åh lilla vännen - så otroligt läskigt och jobbigt för både J och er! Usch så snabbt olyckan kan vara framme. Må bra nu, allihopa!

  SvaraRadera
 7. Stackars liten...vilken tur att det inte blev värre. Hoppas han kryar på sig snabbt och vill bada igen, i kallare vatten :)

  SvaraRadera
 8. Gud så hemskt! Men skönt att han mår bra igen.
  Och jag kan personligen verifiera att man klarar en sån skada utan framtida problem, eftersom jag fick kokkaffe över min mage som ettåring och allt jag har kvar är ett litet, litet ärr...

  SvaraRadera
 9. Men usch och fy, jag bara ryser!
  Stackars liten och stackars mamma.
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 10. Stackars liten! Dom repar sig snabbt när de är såpass små ändå. Min lillkille ramlade över en glödande engångsgrill och tog emot sig med båda händerna rätt på glillgallret. Båda händerna blev snabbt översållade med vattenblåsor och löst skinn. Jag har aldrig varit så rädd. Men han repade sig utan en enda skråma.

  Kram Lotten

  SvaraRadera
 11. Å lilla finaste J. Dessa hemska olyckor med våra små, man vänjer sig aldrig någonsin... Hoppas innerligt att han mår mycket bättre nu! Krya krya krya ♥.

  Stor kram Jes

  SvaraRadera
 12. Åhhh lilla gubben! Skönt att det inte blev värre ändå! De är snabba som attan de där små. Ibland åker hjärtat upp i halsgropen flera gånger om dagen.Puh :)Kramar P.

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!