fredag 21 oktober 2011

den där frisyren...

Ok, here goes.
Så här ville jag ha. Tyckte jag förklarade solklart. Kristallklart till och med. En utväxt page med gradering så att jag kan föna inåt nertill. Plättlätt i min värld.

Så här ser det nu...inte ett hårstrå lika långt, urtunnat och märkligt uppklippt i bak?  Innan var allt jämnlångt och ca 2 dm längre.

Jag snurrar upp passéer och låter håret vara rufsigt som på ett troll, känns ju inte direkt som jag hade tänkt. Alternativt sätter upp i en slarvig knut.

Idéer någon?
Glad fredag!
Matilda K

6 kommentarer:

 1. Jag tycker du är jättefin i det rufsiga! Men jag förstår din besvikelse när man inte blir nöjd.... kan du inte gå tillbaka?

  SvaraRadera
 2. Va? Du har ju jättefint hår! /Linda

  SvaraRadera
 3. tycker du var jättefin iaf!även om det inte blev som du tänkt dig. jag är väldigt missnöjd med min frisyr. det är stor skillnad både på salonger och på vem det är som klipper..tyvär. =( jag önskar att jag hade din nuvarande frisyr.
  jag hade rätt långt innan och nu är det kort och inte så som jag tänkt.

  SvaraRadera
 4. Håller med övriga om att det blev snyggt ändå. Men det är ju INTE ALLS som du ville. Så kräv din rätt. Gå tillbaka, ta med bilden och var en god konsument! Rätt ska va rätt!

  SvaraRadera
 5. Vad snälla ni är allesammans! Det är inte så att jag lider direkt men det stör mig. Ganska rejält. Tyvärr kan jag inte gå tillbaka eftersom jag klippte mig på semestern, 85 mil hemifrån. Jaja, det är världsliga saker och som tur är växer mitt hår ganska snabbt!

  SvaraRadera
 6. jag tror du skulle passa bra i en liknande frisyr som anelcia blick, kolla in det. ganska rakt och halvkort! färgen du har är mkt snygg! :)
  kram!

  SvaraRadera

Skriv nåt, jag blir så himla glad då!